Active IQ and AutoSupport Discussions

configuring netapp autosupport

ANTONIO_SIMULA

Dear, I have a problem in the configuration of AutoSupport on system Fas2520 single controller 8.2.3 7-mode.

autosupport.support.transport http

 

We test the send mail and I go back a email from asupprod@netapp.com

 

But when i go on my support\my product i see the status of autoSupport is offline .

 

How to resolve this ?

 

thanks

Antonio

1 ACCEPTED SOLUTION

amans

Thanks Antonio!

I see from 13th of April, it has started to post logs.The Autosupport Status will change to “Receiving” only after the Weekly log is generated and this will happen on Sunday.

You may also generate manual Weekly Log for the Autosupport Status to get changed to ‘Receiving’ with the following command:

options  autosupport.doit  WEEKLY_LOG

 

Regards

Aman

View solution in original post

4 REPLIES 4

amans

Hi Antonio

 

May I have the Serial Number?

 

Regards,

Aman

ANTONIO_SIMULA

Hi Amans, this is the s/n  211510000273 

 

thanks

Antonio

amans

Thanks Antonio!

I see from 13th of April, it has started to post logs.The Autosupport Status will change to “Receiving” only after the Weekly log is generated and this will happen on Sunday.

You may also generate manual Weekly Log for the Autosupport Status to get changed to ‘Receiving’ with the following command:

options  autosupport.doit  WEEKLY_LOG

 

Regards

Aman

View solution in original post

ANTONIO_SIMULA

thanks for your support

 

Regards

Antonio

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public