ONTAP Discussions

No interfaces e0M

hlebodar2010

hello everyone!

 

Netapp FAS2040-2,  NetApp Release 8.1.4P6 7-Mode

 

The problem is, there is no interface e0M, When we insert cable to it there is a light blinking indicating that it is functioning.

 

 

 

 

 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

asulliva

A 2040 only has a BMC, no e0M.  Use the "bmc" commands to configure it, it's config doesn't go in the rc files.

 

Andrew

If this post resolved your issue, please help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

View solution in original post

2 REPLIES 2

asulliva

A 2040 only has a BMC, no e0M.  Use the "bmc" commands to configure it, it's config doesn't go in the rc files.

 

Andrew

If this post resolved your issue, please help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

View solution in original post

hlebodar2010

Oh, thats right! old systems use BMC.

Many thanks.

Announcements
Register for Insight 2021 Digital

INSIGHT 2021 Digital: Meet the Specialists 2

On October 20-22, gear up for a fully digital, totally immersive virtual experience with a downright legendary lineup of world-renowned specialists. Tune in for visionary conversations, solution deep dives, technical sessions and more.

NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public