Simulator Discussions

NetApp Simulator 8.2.1 crashes every day at 4:30 on ESX 5.5.0

MEGSKYWALKER

2014-09-06T04:29:40.525Z| vcpu-1| I120+ vcpu-0:NOT_IMPLEMENTED devices/vide/iovmk/videVMK-vmkio.c:1506  

 

Looks like the problem did not occur on ESX 5.0.0.

 

Any suggestions?

 

1 ACCEPTED SOLUTION
6 REPLIES 6

nicholaf

Is there a service that automatically runs at 4:30? If so, try disabling it.

MEGSKYWALKER

cause it is running in 7-mode, how can I check which scheduled processes existing on that system?

nicholaf

You can console/SSH into the ESX server & type 'services.sh status' to view them.

To stop the service:

service 'name-of-service' stop

MEGSKYWALKER

oh, I thought you mean ontap services... I'll take a look into the different ESXi hosts.

Possible it has something to do with the fact that simulator 8.2.1 isn't official compatible with ESXi > 5.0 ?

nicholaf

We know the simlators work well with ESX 4.1 (update 1). I would try following http://mysupport.netapp.com/knowledge/docs/simulate_ontap/Simulate_ONTAP_8.2.1_Installation_and_Setup_Guide.pdf (page 21), and make sure you have ESX setup properly for the simulator.

Regards,

Nicholas Lee Fagan

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public