Software Development Kit (SDK) and API Discussions

Highlighted

na_elementsw_check_connections module can't connect to solidfire cluster

Hello!

 

I am trying to automate the creation of volumes and other things on a solidfire cluster by using ansible 2.8.1. I have been unable to get the na_elementsw_check_connections module to succesfully connect to the cluster. The solidfire cluster gui is available and I am able to login to it. I am using the same user to login through the GUI and in the ansible playbook.

 

Here is the full error I get:

 

fatal: [localhost]: FAILED! => {
"changed": false,
"module_stderr": "2020-01-28 18:17:26,801 - solidfire.Element - INFO - {\"params\": {}, \"method\": \"GetAPI\", \"id\": 0}\nTraceback (most recent call last):\n File \"/home/tn8562/.ansible/tmp/ansible-tmp-1580235446.35-134874022480101/AnsiballZ_na_elementsw_check_connections.py\", line 114, in <module>\n _ansiballz_main()\n File \"/home/tn8562/.ansible/tmp/ansible-tmp-1580235446.35-134874022480101/AnsiballZ_na_elementsw_check_connections.py\", line 106, in _ansiballz_main\n invoke_module(zipped_mod, temp_path, ANSIBALLZ_PARAMS)\n File \"/home/tn8562/.ansible/tmp/ansible-tmp-1580235446.35-134874022480101/AnsiballZ_na_elementsw_check_connections.py\", line 49, in invoke_module\n imp.load_module('__main__', mod, module, MOD_DESC)\n File \"/tmp/ansible_na_elementsw_check_connections_payload_NwscKY/__main__.py\", line 152, in <module>\n File \"/tmp/ansible_na_elementsw_check_connections_payload_NwscKY/__main__.py\", line 147, in main\n File \"/tmp/ansible_na_elementsw_check_connections_payload_NwscKY/__main__.py\", line 96, in __init__\n File \"/tmp/ansible_na_elementsw_check_connections_payload_NwscKY/ansible_na_elementsw_check_connections_payload.zip/ansible/module_utils/netapp.py\", line 137, in create_sf_connection\nException: Unable to create SF connection\n",
"module_stdout": "",
"msg": "MODULE FAILURE\nSee stdout/stderr for the exact error",
"rc": 1
}

 

 

There looks to be a proxy / ssl issue which I am not sure is related to the above error as I do not see mention of either in the above module's error:

 

$ wget --no-check-certificate XXXX
--2020-01-28 18:47:43-- http://XXXX/
Connecting to XXXX:XXXX... connected.
Proxy request sent, awaiting response... 302 Found
Location: https://XXXX/ [following]
--2020-01-28 18:47:43-- https://XXXX/
Connecting to XXXX:XXXX... connected.
Proxy tunneling failed: Service UnavailableUnable to establish SSL connection.

Connecting to XXX.XX.XX.XX:XXXX... connected. 

Proxy tunneling failed: Service UnavailableUnable to establish SSL connection.

 

 

I appreciate the help.

 

Travis

Try the NEW Support Site!
NetApp Support Site
Forums