Software Development Kit (SDK) and API Discussions

Highlighted

service-processor-image-update ""Missing input: node" status="failed" errno="13006"

service-processor-image-update api shows that "node" field is missing eventhough its specified. Please help.The below code has been created using python.

 

systems = { "filer01" : "x.x.x.x" }

storagesystems = "filer01"

print("\n")

print("Entering {} cluster.... \n".format(storagesystems))

for ky, ve in systems.items():
s = NaServer(ve.strip('\n'), 1, 140)
s.set_server_type("FILER")
s.set_transport_type("HTTPS")
s.set_port(443)
s.set_style("LOGIN")
s.set_admin_user("admin", "xxxx")


spinfo = s.invoke('service-processor-get-iter')

for j in (spinfo.child_get('attributes-list').children_get()):

fw = j.child_get_string('firmware-version')
node = j.child_get_string('node')
# ip = j.child_get_string('ip-address')
autoenabled = j.child_get_string('is-autoupdate-enabled')
modelinfo = s.invoke('system-get-node-info-iter')

for k in (modelinfo.child_get('attributes-list').children_get()):

systemname = k.child_get_string('system-name')

model = k.child_get_string('system-model')

if model == 'FAS2552':

print("You are {}".format(model))


fetchimage = s.invoke("service-processor-image-update")
fetchimage.child_add_string("clear-logs","true")
fetchimage.child_add_string("install-baseline-image", "false")
fetchimage.child_add_string("node",systemname)
fetchimage.child_add_string("package","http://x.x.x.x/SP_FW.zip")
print(fetchimage.sprintf())


Output
-------

<results reason="Missing input: node" status="failed" errno="13006">
<clear-logs>true</clear-logs>
<install-baseline-image>false</install-baseline-image>
<node>filer01-01</node>
<package>http://x.x.x.x/SP_FW.zip</package>
<update-type>network-full</update-type>
</results>
2 REPLIES 2

Re: service-processor-image-update ""Missing input: node" status="failed" e

Why did you .invoke before

fetchimage.child_add_string

invoke should placed at the end

Re: service-processor-image-update ""Missing input: node" status="failed" e

Thanks 

Forums