Active IQ Unified Manager Discussions

OnCommand System Manager - XML Error

markey164
6,052 Views

 

FAS3220 HA Pair running 8.1P1. Managing with Oncommand 2.2

 

Today I am getting an error from one node in the HA pair when trying to view 'Disks' in the storage section of the GUI.

 

"Invalid or incomplete XML received due to communication error or character encoding errors. (Error: 0)"

 

If i look at Volumes it works 3 out of 4 times. When it fails, it fails with the above error. I'm not sure, but it looks like maybe a timeout problem?

 

Anyone seen this behaviour? Any suggestions to cure it?

 

1 ACCEPTED SOLUTION

markey164
6,000 Views

That doesn't really fit the problem. Ie it wouldn't explain why the error would affect only one node in an HA pair.

 

As it turns out, we have since found there were errors on the cable, and swapping it out resolved the issue.

View solution in original post

3 REPLIES 3

hariprak
6,016 Views

Hi,

 

Just try Open system manager in different browser

 

Thanks

 

 

 

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

markey164
6,001 Views

That doesn't really fit the problem. Ie it wouldn't explain why the error would affect only one node in an HA pair.

 

As it turns out, we have since found there were errors on the cable, and swapping it out resolved the issue.

Gintaras_D
5,488 Views

In the begin I haved the same problem. Added this adress to trusted sites and it started work.

Public