Active IQ and AutoSupport Discussions

Issue with netbooting a FSA 2040 filer

cwnetappnewbie

Unable to netboot a FAS 2040 filer (error message in file attached)

It is part of a HA cluster that was partly upgraded, the 1st node was upgraded to ontap 8.1 7-Mode, while the 2nd node was accidentaly rebooted prior to been upgraded and hae not been able to get it back up since 

Any recommendations on how to get it back up will be appreciated (fortuantely it is not in production)

1 ACCEPTED SOLUTION

cwnetappnewbie

Thanks, was able to resolve it,

appears the windows server I was using as to host the netboot files was the issue,

Used the partnet filer and was able to netboot correctly

 

 

 

View solution in original post

2 REPLIES 2

hariprak

Hi,

 

Hope this helps, https://kb.netapp.com/support/s/article/NETBOOT-FAQS

 

Thanks

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

cwnetappnewbie

Thanks, was able to resolve it,

appears the windows server I was using as to host the netboot files was the issue,

Used the partnet filer and was able to netboot correctly

 

 

 

View solution in original post

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public