General Discussion

Config advisor 5.8 Windows

Elodie

Hello,


After installing Config advisor 5.8 windows, when I launch the program I get the error "failed to execute script manage_ca".
If I restart program without closing the error window, http: // localhost: 8055 start in firefox but Config Advisor does not launch : "Connexion failed".

 

Host : windows serveur 2012 R2 standard / firefox 73.0.1

 

Config advisor 5.4 works on the same host...

 

Thanks

Elodie

1 ACCEPTED SOLUTION

Mjizzini

Reinstall CA 5.7.1 did work with me.

 

Remove the below folders from the 5.8 installation before reinstalling 5.8.

C:/Program Files/NetApp/ConfigAdvisor
C:/Users/xuan/NetApp/ConfigAdvisor
C:/Users/xuan/ConfigAdvisorData

View solution in original post

7 REPLIES 7

eladgotfrid1

was anyone able to workaround this?

RVazquezABC

Just installed it and it doesn't work. How frustrating. Could someone on Netapp please step in????

pburcin

We last used v5.5 but I found this in the README file in the installation directory.  -->>> 6. In case the application fails to launch on Windows with "Failed to execute script manage_ca", right-click on shortcut or the executable
in install directory and choose "Run as Administrator"

FMS

It does not work..

Mjizzini

Reinstall CA 5.7.1 did work with me.

 

Remove the below folders from the 5.8 installation before reinstalling 5.8.

C:/Program Files/NetApp/ConfigAdvisor
C:/Users/xuan/NetApp/ConfigAdvisor
C:/Users/xuan/ConfigAdvisorData

robweight

Thanks @Mjizzini this fixed it for me without having to do a reinstall.

 

Removed

C:/Users/<user>/NetApp/ConfigAdvisor
C:/Users/<user>/ConfigAdvisorData

 

 

Novicer

The given solution doesn't work as mentioned above. Can some one help with a proper solution. 

Public