Simulator Discussions

http authentication fails for vfiler on 8.1.RC2-7 simulator

MLILIENTHAL

Hi,

I configured a vfiler "vfiler_8-1" with option

httpd.admin.enable on.

I set this option on both: "vfiler0" and "vfiler_8-1".

I can authenticate via http for "vfiler0" but not for "vfiler_8-1".

Does someone face the same problem?

regards, Marcel Lilienthal

1 ACCEPTED SOLUTION

MLILIENTHAL

The problem was caused by misconfigured cifs of the vfiler. Now its working.

View solution in original post

3 REPLIES 3

MLILIENTHAL

The problem was caused by misconfigured cifs of the vfiler. Now its working.

View solution in original post

scottgelb

There is no GUI into a vFiler....yet. Http admin option for a vFiler allows vsc access.

MLILIENTHAL

I want to use http authentication for usage of the ONTAP API.
E.g. use "zexplore" of the manageability-sdk with http as connection type.
When i use "zexplore" with "vfiler_8-1", "zexplore" isn't responding anymore.

Announcements
Register for Insight 2021 Digital

INSIGHT 2021 Digital: Meet the Specialists 2

On October 20-22, gear up for a fully digital, totally immersive virtual experience with a downright legendary lineup of world-renowned specialists. Tune in for visionary conversations, solution deep dives, technical sessions and more.

NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public