Software Development Kit (SDK) and API Discussions

fpolicy-server-connect node name error

paul-sh

Hello,

 

The fpolicy-server-connect function does not like values I pass for the node parameter. Customer's cluster has two nodes: server-01 and server-02. The function returns the following:

 

Invalid value specified for "node" element within "fpolicy-server-connect": "SERVER-01". Error code: 13115
Invalid value specified for "node" element within "fpolicy-server-connect": "SERVER-02". Error code: 13115

 

When I enumerate the nodes later with fpolicy-server-status-get-iter function I do get information about these nodes:

 

Node server-01 is disconnected. Disconnect reason: Select Timed out.
Node server-02 is disconnected. Disconnect reason: TCP Connection to FPolicy server failed.

(they are probably disconnected because my FPolicy server was offline, I'm not sure. The problem is that I can't connect them back.)

 

The same code works nicely with the emulator and for some other customers. But fails with this cluster (NetApp Release 8.2.1 Cluster-Mode). 

 

How can I troubleshoot this problem?

 

Thanks in advance,

Paul

1 REPLY 1

MIKEMWALK

it could just be case sensitive for the node names

 

 

I have been calling fpolicy-server-status-get-iter and then using the return value to populate my fpolicy-server-connect request fields

 

what are the contents of the messages you are sending and receiving for both calls?

 

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

Public