VMware Solutions Discussions

VSC 4.2.2 and 5.0 terminates after start on win server 2008 r2

Wlad

Hello,

 

I have VMware vCenter 5.5 and VSC 5 installed and everything was working normally for 6 months than suddenly VSC service stopped and after i start it it stops again. I installed vCenter 5.1 and VSC 4.2.2 on completely new machine and error that i have is completely the same in wrapper log as on another server. So completely fresh installation of everything but again VSC service terminates after 3-4 seconds. I would appriciate if anyone can help with this. This is the error that i am receiving in the wrapper log.

 

INFO | jvm 1 | 2015/05/12 21:11:05 | [ERROR] CLI-01093: Error invoking command: java.lang.RuntimeException: org.xml.sax.SAXParseException; cvc-elt.1: Cannot find the declaration of element 'html'.
STATUS | wrapper | 2015/05/12 21:11:08 | <-- Wrapper Stopped

 

whole wrapper log is attached

 

Thanks a lot.

0 REPLIES 0
Announcements
Register for Insight 2021 Digital

INSIGHT 2021 Digital: Meet the Specialists 2

On October 20-22, gear up for a fully digital, totally immersive virtual experience with a downright legendary lineup of world-renowned specialists. Tune in for visionary conversations, solution deep dives, technical sessions and more.

NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public